fbpx

Neljä vuosikymmentä mattoja

Mattopalvelu Liljavirta Oy on toiminut mattojen parissa jo neljä vuosikymmentä, vuodesta 1987.

Testaajat ja apulaisemme

Ahkerimmat apurimme ovat Paddy ja Tina. Paddy on kahdeksanvuotias Jackrusselin terrieri, Tina kuusivuotias Norfolkinterrieri. Paddy ja Tina toimivat ovikellona olemisen lisäksi mattojen kartoittajina sekä –asentajina. Myös myyntimatkoille lähdetään mukaan teknisinä avustajina. Neniin käy tietenkin pesulaan tulleitten mattojen epäpuhtaudet ja niistä ilmoittaminen. Kun työtehtäviä ei ole, apurimme saavat ottaa rennosti omissa toimistossaan.

Vastuu ympäristöstä

Vastuullisuus Mattopalvelu Liljavirta Oy:ssä tarkoittaa kestävää kehitystä tukevaa toimintaa. Pyrimme hillitsemään kasvihuonekaasujen syntyä omassa toiminnassamme, palveluissamme ja tuotteissamme.  Hyödynnämme myös kierrätysmuovia ritilämattojemme valmistuksessa. Tutustu ympäristöohjelmaamme.

Jälleenmyyjämme

Toimipaikkamme ja pesulamme sijaitsee Hausjärven Oitissa, mutta Jälleenmyyjämme palvelevat sinua ympäri Suomen. Katso missä on sinulle lähin palvelupisteemme.

Laajentunut mattovalikoimamme

Olemme saaneet täydennettyä mattovalikoimaamme upeilla uutuusmatoilla. Tutustu verkkokauppamme kauniisin sisustusmattoihin ja värikkäisiin nukkamattoihin!

Matot ulos ja terassille

Tee pihallesi puttausgreeni tai sijoita pehmeä matto lämmittämään parvekkeen lattiaa. Parvekkeet, terassit ja pihat saa viheriöimään ja jalan alle miellyttäväksi ruoho ja terassimatoilla. Tutustu erilaisiin parveke- ja terassimattoihimme!

Mattohuolto

Kaikilla matoilla on omat pesuohjeensa. Jotkut nykymatoista eivät enää kestä pesua ja käsintehdyn arvomaton pesu vaatii eritysitä ammattitaitoa. Tutkimme matot aina ennen pesua ja kartoitamme mahdolliset korjaus- ja huoltotarpeet.  Jos mattosi ei kestä pesua tai vaatii muuta huoltoa, teemme siitä toimenpide-ehdotuksen.