fbpx
Tuulikaappi- ja kosteantilanmatot

Moderni ritilämatto

Ritilämatto Bravo on testattu ja tehokas lianpysäyttäjä kouluissa, kaupoissa, sairaaloissa, varuskunnissa, majoitusliikkeissä ja taloyhtiöissä. Moderni tuulikaappimatto on moduulirakenteinen, joustava ja symmetrinen, eikä jatkokohtia erotu. Matto on erittäin vaivaton huollettava rullattavuuden, keveyden ja kulutuskestävyyden sekä muotoilunsa ansiosta. Tutustu paremmin.

Kylpyhuoneeseen ja terassille

Princess-matto on täydellinen valinta pesutiloihin ja kylpyhuoneisiin. Pehmeän kumi/PVC-valmistusmateriaalinsa ansiosta se pysyy hyvin paikoillaan, eikä sen päällä liukastele märilläkään jalkapohjilla. Princess onkin myös uimahallien ja pukukoppien suosikkimatto. Princess toimii myös terassilla, sen voi pestä painepesurilla ja rullata helposti pois.  Tutustu tarkemmin.

Kovaan kulutukseen

100% kumimatto kestää todella kovaa kulutusta. Kumimattoa käytetään lattiapäällysteenä laitoksissa, sairaaloissa ja teollisuudessa. Kumimatoissa on eri paksuuksia ja kuviointeja, joiden ansioista matot soveltuvat lukuisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Kumimatot on helppo puhdistaa ja matto kestää raskasta painoa.  Tutustu kumimattoihin