Email address : Alternative email address :

Ota yhteyttä

Mattopesu

Mattopesu kuuluu yhtenä osana monipuoliseen palveluvalikoimaamme. On selvää, että käytössä matot likaantuvat ja kuraantuvat niin, että ennen pitkää ne saa kunnolla puhtaaksi vain pesemällä. Oma pesulamme huolehtii ammattitaidolla kiinteistömattojen pesemisestä sekä tarvittaessa myös kunnostuksesta ja huollosta – ja tarpeen vaatiessa voimme puhdistaa myös yksityishenkilöiden matot.


Mattopesu tapahtuu Hausjärven Oitissa sijaitsevassa pesulassamme, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa pesu- ja huoltopalvelua laadusta tinkimättä. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa sen, että meidän on helppo palvella eri suunnasta tulevia asiakkaitamme muun muassa Uudenmaan, Hämeen ja Pirkanmaan alueilla. Käytännössä toiminta-aluettamme onkin koko eteläinen Suomi. Erikseen sovittaessa voimme hakea isommat mattokuormat suoraan asiakkaan luota.

Pesulamme toimii ympäristön ehdoilla Hausjärven kunnan myöntämällä ympäristöluvalla.

Mattohuolto

Mattohuolto tapahtuu pesulamme tiloissa. Kartoitamme pesun yhteydessä mahdolliset korjaus- ja huoltotoimenpiteet, joita matot mahdollisesti vaativat. Tämän jälkeen saat niistä toimenpide-ehdotuksen, jonka hyväksyttyäsi huollamme matot jälleen uudenveroiseen kuntoon.


Muistathan myös, että sillä välin kun mattosi ovat meillä pestävänä ja huollettavana, voit hankkia meiltä lattioillesi laadukkaat ja kestävät vaihtomatot.


Kun mattopesu tai mattohuolto tulee ajankohtaiseksi, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme ja tiedustele lisää!