Email address : Alternative email address :

Ota yhteyttä

Kuljetuspalvelu

Sopimuksen mukaan tarjoamamme kuljetuspalvelu on hyödyllinen ja kätevä vaihtoehto silloin kun et itse pääse tuomaan ja/tai hakemaan mattoja. Pesulamme sijaitsee Hausjärven Oitin kylässä, josta ovat hyvät yhteydet sekä Uudenmaan että Pirkanmaan ja Hämeen suuntaan. Haemme mielellämme likaiset matot ja tuomme ne puhtaina ja huollettuina takaisin – helppoa ja vaivatonta, vai mitä?

 

Ajoreitin suunnittelemme aina niin, että turhia ajokilometrejä ei pääsisi syntymään, sillä haluamme toimia ympäristöä kunnioittaen. Kun ajoreitti asiakkaan luokse ja takaisin pesulalle on aina optimoitu, vältytään turhien päästöjen syntymiseltä. Vihreät arvot ovat yksi yrityksemme määrittävistä tekijöistä.

Noudamme likaiset mattosi

Noudamme likaiset mattosi kuljetuspalvelun avulla luotasi sovittuna ajankohtana ja palautamme ne puhdistettuna ja huollettuna takaisin. Nykyaikainen kuljetuskalustomme täyttää viimeisimmät päästövaatimukset, lisäksi kaikki automme huolletaan säännöllisesti kuljetusvarmuuden ylläpitämiseksi.

 

Koska toimintamme nojaa asiakaslähtöisyyteen ja räätälöityyn palveluun, ammattitaitoiset kuljettajamme palvelevat ja opastavat sinua tarvittaessa.

 

Ota siis empimättä yhteyttä Mattopalvelu Liljavirta Oy:n asiakaspalveluun ja tiedustele lisää Etelä-Suomen seudulla toimivasta kuljetuspalvelustamme – noudamme likaiset mattosi ja palautamme ne tip top -kunnossa niin Hämeen seudulla kuin Pirkanmaalla ja Uudellamaallakin.