Ritilämatto Bravo

Oitista käsin palveleva Mattopalvelu Liljavirta Oy omaa pitkän kokemuksen alalta, jonka ansiosta palvelu ja tarjolla olevat tuotteet ovat ensiluokkaisia. Oli tarpeen sitten eteisen ritilämatto tai jokin muu matto, löydät sellaisen valikoimistamme todennäköisesti, ja vieläpä varsin kilpailukykyisesti hinnoiteltuna. Toimitamme laadukkaita mattoja pääkaupunkiseudun ja koko Etelä-Suomen alueella muun muassa yrityksille ja yhtiöille sekä julkisen sektorin toimijoille.

Kokonaisvaltaista alan palvelua tarjoavana yrityksenä et saa meiltä pelkästään mattoja, vaan lisäksi huolehdimme myös niiden riittävästä jälkihoidosta. Meiltä saat siis lisäksi pesulapalvelut ja huoltoimenpiteet sekä vaihtomatot ynnä muut alan palvelut – räätälöidysti ja asiakaslähtöisesti, totta kai.
 

Tuulikaappimatto on tehokas irtolian pysäyttäjä

Bravo-ritilämatto on eräänlainen moderni tuulikaappimatto, joka on saanut suurta suosiota asiakkaidemme keskuudessa tehokkaana irtolian pysäyttäjänä. Sen ovat ottaneet omakseen muun muassa arkkitehdit, koulut, kaupat, sairaalat, varuskunnat, majoitusliikkeet, taloyhtiöt ja erilaiset tuotantoyhtiöt sekä muut tahot.

Moduulirakenteestaan johtuen ritilämatto on tuulikaappimattona joustava ja symmetrinen, eikä jatkokohtia erotu sen rakenteesta – lopputuloksena on siisti ja yhtenäiseltä näyttävä matto, jolla saa peitettyä kätevästi isommankin lattiapinta-alan eteisestä tai tuulikaapista. Se on myös erittäin vaivaton huollettava rullattavuuden, keveyden ja kulutuskestävyyden sekä muotoilunsa johdosta.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää laadukkaista ritilämatoista ja muista tuulikaappimatoista!
 

Tekniset tiedot

Painot
13 mm 4,74 kg/m2
16 mm 5,49 kg/m2
21 mm 6,57 kg/m2
25 mm 7,82 kg/m2
Paksuudet 13, 16, 21 ja 25 mm
Profiili > 9000 kpl likaa irrottavaa piikkiä / m2
Materiaali Joustava ja luja kumi/ PVC sekoite
Valmistus Suomessa
Pesu Painepesurilla
Paloluokka UL-94; V1