Kosteantilan matto Princess

Oitista käsin toimiva Mattopalvelu Liljavirta Oy omaa pitkän kokemuksen alalta, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan laadukkaat ja kuhunkin käyttötarkoitukseen täydellisesti sopivat matot. Esimerkiksi Princess-niminen kosteantilan matto on saanut nopeasti suurta suosiota muun muassa sauna- ja urheilutilojen pukuhuoneissa, uimahalleissa ja päiväkotien tuulikaapeissa. Lisäksi Princess-kosteantilan matto sopii erinomaisesti terasseille, parvekkeille ja yksityiskotien kylpyhuoneisiin.

Toimitamme mattoja asiakkaillemme ympäri Etelä-Suomea ja tietysti myös pääkaupunkiseutua. Keskeisen sijaintimme ansiosta pystymme toimimaan joustavasti Etelä-Suomen alueella ja tarjoamaan palvelua tehokkaasti, räätälöidysti ja asiakaslähtöisesti kaikille sitä tarvitseville tahoille, niin yrityksille ja yksityisille kuin julkisellekin sektorille ja kunnille.
 

 

Terassimatto

Princess-matto voi olla kylpyhuonekäytön ohella yhtä hyvin terassimatto, sillä se on kestävää ja pehmeää kumia ja PVC-sekoitetta. Sen voi pestä helposti esimerkiksi painepesurilla, joten se on helppo huoltaa ja pitää puhtaana. Tarvittaessa sen saa myös kätevästi rullattua pois, mikä on tärkeä ominaisuus terassimatolle.

Kylpyhuoneen matto

Kylpyhuoneen mattona Princess on täysin elementissään. Pehmeän kumi/PVC-valmistusmateriaalinsa ansiosta se pysyy hyvin paikoillaan, eikä sen päällä liukastele märilläkään jalkapohjilla. Se sopii yksityiskotien ohella mainiosti julkisiin tiloihin, kuten uimahalleihin tai pukukoppeihin.

Kun laadukas kosteantilan matto on hankintalistallasi, ota yhteyttä Mattopalvelu Liljavirta Oy:n asiantuntijoihin ja kysy rohkeasti lisää!
 

Tekniset tiedot

Paino n. 3,70 kg/m2
Paksuus 9 mm
Profiili Liukastumisen estävä pintakuviointi
Käsittely Voidaan rullata joka suuntaan
Materiaali Pehmeä kumi/PVC sekoite
Valmistus Suomessa
Pesu Painepesurilla
Vakiovärit Harmaa, Beige, Vihreä ja Minttu
Paloluokka UL-94; V1

  • Pesu/pukuhuone, värinä harmaa/beige
  • Päiväkodin sisääntulo, värinä harmaa
  • Uima-allastila, värinä harmaa/beige
  • Pesuhuoneessa, värinä harmaa/beige